ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πιννγκ – πονγκ: Έγραψαν ιστορία! (pics)

Το τμήμα πινγκ πονγκ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού έφερε το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πιννγκ - πονγκ: Έγραψαν ιστορία! (pics)

Μια σπουδαία επιτυχία κατάφερε το τμήμα πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού ΑμεΑ καθώς κατάφερε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό στην κατηγορία Τ8-10.

Οι Γιώργος Αθανασόπουλος και Θέμης Γιαννακαράς κατάφεραν και έφεραν το πρώτο ιστορικό μετάλλιο παίζοντας ψυχωμένα και τεχνικά. Στο καθοριστικό ματς επικράτησαν των Αετών Θεσσαλονίκης με 2-1 νίκες ενώ «χτύπησαν» και το αργυρό μετάλλιο ωστόσο  λύγισαν κόντρα στη Βέροια με 1-2.

Εξίσου θετική ήταν και η παρουσία της ομάδας του Παναθηναϊκού στην κατηγορία Τ1-5 με τους Γιάννη Παππαιωάννου, Κώστα Κατωπόδη και Νίκο Φύτρο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρότι έπαιξαν με αντιπάλους με μεγάλη εμπειρία στον χώρο κέρδισαν τις εντυπώσεις και προχωράνε …πόντο-πόντο με την καθοδήγηση  από την προπονήτρια Ηρώ Μαλλιαρού.

Οι αγώνες των αθλητών του Παναθηναϊκού ΑμεΑ συνεχίζονται και  το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι στον Άλιμo στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.