ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός στην Αθήνα – Κακοκαιρία Ιανός: Ισχυρά φαινόμενα από τη νύχτα – Δείτε χάρτες

Ο καιρός σήμερα στην Αθήνα - Δείτε τις θερμοκρασίες ανά περιοχή.

Καιρός στην Αθήνα - Κακοκαιρία Ιανός: Ισχυρά φαινόμενα από τη νύχτα - Δείτε χάρτες

Η κακοκαιρία «Ιανός», το κέντρο του οποίου νωρίς το πρωί της Παρασκευής στροβιλιζόταν στο Κεντρικό Ιόνιο, αναμένεται αρχικά να κινηθεί προς τη βορειοδυτική Πελοπόννησο και στη συνέχεια να στραφεί προς τα νότια, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr. Παραμένει πάντως μια σχετική αβεβαιότητα για την ακριβή πορεία του μεσογειακού κυκλώνα. Ο καιρός στην Αθήνα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά, αναμένεται να χαλάσει από τη νύχτα της Παρασκευής, εκεί όπου τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι ισχυρά.

Ειδικότερα, στην Αττική έως τις απογευματινές ώρες αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα. Από το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει περαιτέρω επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και τοπικά στο Σαρωνικό 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.

Ισχυροί άνεμοι από νωρίς το πρωί στον Πειραιά

Ισχυροί άνεμοι πλήττουν από νωρίς το πρωί το λιμάνι του Πειραιά, ενώ ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει από νωρίς.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.944 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε εγρήγορση.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό σήμερα σε όλη τη χώρα

-Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας από το μεσημέρι του Σαββάτου

-Θερμοκρασία σε πτώση και σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά

-Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 7 και πρόσκαιρα τοπικά τα 8-9 μποφόρ

Δείτε τις σημερινές θερμοκρασίες ανά περιοχή

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.