ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στον τηλεοπτικό “αέρα” το Παναθηναϊκός TV (vid)

Το Παναθηναϊκός TV από σήμερα εκπέμπει και είναι στον τηλεοπτικό "αέρα".

Στον τηλεοπτικό

Το Παναθηναϊκός TV από σήμερα εκπέμπει και είναι στον τηλεοπτικό “αέρα”.

Μετά τα φιλικά της προετοιμασίας, το νέο κανάλι του Παναθηναϊκού είναι και… επίσημα γεγονός. Από σήμερα, το Παναθηναϊκός TV βρίσκεται στον “αέρα”.

Φυσικά, ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα (εκπομπές, δελτία κλπ) και στην παρούσα φάση το κανάλι παίζει επαναλήψεις τα μέχρι τώρα παιχνίδια, στιγμιότυπα, συνεντεύξεις και θέματα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε ότι το Παναθηναϊκός TV θα μεταδόσει το μεσημέρι (12:00) του Σαββάτου το παιχνίδι της Κ19 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και το απόγευμα (18:30) της Κυριακής τη φιλική αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Λεβαδειακό.

Δείτε το κανάλι εδώ

Κάντε εγγραφή με ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.