ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το φιλικό με τον Λεβαδειακό στο «Παναθηναϊκός TV»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το φιλικό με τον Λεβαδειακό στο «Παναθηναϊκός TV»

Το αναγκαστικό ρεπό του Παναθηναϊκού από τις επίσημες υποχρεώσεις (μια και ο αντίπαλός του τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21, Απόλλων Σμύρνης δεν θα αγωνιστεί στα τρία πρώτα ματς) οδηγεί σε φιλικό παιχνίδι.

Την Κυριακή 20/9 στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της Καλλιθέας το Τριφύλλι δίνει φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και το «Παναθηναϊκός TV» δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Οι τρόποι είναι δύο. Διαδικτυακά από το www.paotv.gr με μια απλή εγγραφή και χρέωση 2,5 ευρώ. Τηλεοπτικά μέσω του Cosmote Sport 9, το οποίο αναμεταδίδει τον αγώνα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.426 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Παναθηναϊκός TV» για να μην χάνετε λεπτό από τους αγώνες της ομάδας μας!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.