ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόρπισε στους 5… ανέμους τον Απόλλωνα με τρομερό Αθανασακόπουλο

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (5-2), με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα ενώ είχε και μία ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση με 5-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, για τξ δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ-19.

Οι πράσινοι έδειξαν τις ορέξεις τους από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, ο Μπιλάλ με φοβερό σουτ τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Μπιλάλ έχασε το τετ α τετ.

Στο 10ο λεπτό του αγώνα, ο Αθανασακόπουλος βγήκε τετ α τετ, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 30 λεπτό του αγώνα ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Καρβούνη ύστερα από κόρνερ του Αθανασακόπουλου.

Οι πράσινοι δεν σταμάτησαν λεπτό να πιέζουν και μόλις 4 λεπτα αργότερα ο εκπληκτικός Αθανασακόπουλος έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ, μετά από όμορφη ενέργεια του Μπιλάλ.

‘Ετσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τους πράσινους να προηγούνται με 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Παναθηναϊκό. Στο 46ο λεπτό του αγώνα λοιπόν ο Μπιλάλ με προβολή από κοντά έκανε το 3-0.

Το 4-0 δεν άρχισε να έρθει, με τον Ρόμπι να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα, μετά από φάση- διαρκείας στην εστία του Απόλλωνα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 64ο λεπτό ο Αθανασακόπουλος. Ο μέσος του Παναθηναϊκού με υπέροχη ενέργεια κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα.

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν να μειώσει σε 5-2 με τον Δούμα και Λάτσκα.

Exit mobile version