ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα – καμπανάκι από την ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 87-77 από την ΑΕΚ και προβλημάτισε ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του.

Ήττα - καμπανάκι από την ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση και γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 87-77, στο πιο σημαντικό κρας τεστ ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Οι πράσινοι για άλλο ένα ματς είχαν αρκετά αμυντικά κενά ενώ επιθετικά δεν… βγήκε σχεδόν τίποτα. Μοναδικοί που διασώθηκαν ήταν οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε γρήγορα κεφάλι στο σκορ με 10-2 μόλις στο 4ο  λεπτό της αναμέτρησης. Η είσοδος του Νέντοβιτς στον αγωνιστικό χώρο αλλά και η ευστοχία του Παπαπέτρου άλλαξαν τα δεδομένα. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους πράσινους να αναδεικνύονται ισόπαλοι 24-24 με την Ένωση.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.974 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο σκορ, αλλά η ΑΕΚ έδειχνε οτι πατάει καλύτερα. Με τρίποντα των Ράις και Λοτζέσκι η Ένωση πήρε το προβάδισμα με 37-31 μόλις 3 λεπτά πριν  το ημίχρονο της αναμέτρησης. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε άμεσα με καλάθι του Φόστερ και μία βολή του Μπεντίλ. Με τον τρόπο αυτό ο Παναθηναϊκός μείωσε στο καλάθι (37-35).

Τελικά το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους πράσινους να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 45-39. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς με τον Παναθηναϊκό,καθώς η ΑΕΚ σκόραρε με τρίποντο του Λοτζέσκι και έστειλε τη διαφορά στο +9 (48-39).

Από ‘κει και έπειτα, οι «πράσινοι» υπέπεσαν σε αβίαστα λάθη κι έδωσαν τη δυνατότητα στην Ένωση να βγάλει καλές άμυνες και να τρέξει σερί 7-0, με το οποίο ξέφυγε με +10 (56-46 στο 25’). Με τον Νέντοβιτς να παίρνει τ’ όπλο του, το «τριφύλλι» πλησίασε εκ νέου (58-55 στο 27’), αλλά ο Ράις ήταν απλά ασταμάτητος (64-57 στο 28’).

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και μείωσε σε 68-65 στο 32ο λεπτό του αγώνα. Η ΑΕΚ πάτησε γκάζι εκ νέου και προηγήθηκε με (75-65 στο 34′). Με τον Μορέιρα να κυριαρχεί κάτω από τη ρακέτα και τον Λάνγκφορντ να εκτελεί από την περιφέρεια, η Ένωση βρήκε τις λύσεις που χρειαζόταν κι έφτασε στο τελικό 87-77.

Τα Δεκάλεπτα: 24-24, 45-39, 68-60, 87-77.

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 18, Ράις 13, Λάνγκφορντ 19, Ματσιούλις 5, Χρυσικόπουλος 13, Ζήσης 3, Κατσίβελης, Γόντικας 2, Γκίκας 2, Μαυροειδής 2, Λοτζέσκι 8, Ρογκαβόπουλος 2.

Παναθηναϊκός (Βόβορας): Παπαγιάννης 9, Όγκαστ 2, Παπαπέτρου 17, Δίπλαρος, Κασελάκης 2, Καλαϊτζάκης 3, Φόστερ 8, Περσίδης, Νέντοβιτς 19, Ουάιτ 3, Μήτογλου 7, Μπέντιλ 3, Τζάκσον 4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.