ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Οι Νέοι είναι… ωραίοι

Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς (5-2) με τον Απόλλωνα δεν είναι καθόλου τυχαία.

Οι Νέοι είναι... ωραίοι

Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς (5-2) με τον Απόλλωνα δεν είναι καθόλου τυχαία.

H UNDER 19 του τριφυλλιού έπιασε σούπερ απόδοση στο σημερινό ματς απέναντι στους κυανόλευκους, σημειώνοντας 5 γκολ, έχοντας 4 δοκάρια και για 80 λεπτά, μέχρι η κόπωση να κάνει την εμφάνισή της, άγγιξαν το… τέλειο. Προφανώς και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι εξαιρετική.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχουν πάρει τη σωστή καθοδήγηση, δουλεύουν στο σύστημα της πρώτης ομάδας (4-3-3) και παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι σε μεγάλο βαθμό νέα (αποτελείται από ποδοσφαιριστές που πέρυσι ήταν στην Κ17), βγάζει ομοιογένεια, σοβαρά στοιχεία στο παιχνίδι της και το ζητούμενο είναι η διαρκής βελτίωση.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα αποτελέσματα σε αυτό το επίπεδο δεν είναι το παν. Είναι σημαντικό, βέβαια, να παίρνεις νίκες και να φτιάχνεις χαρακτήρα για το αύριο, αλλά όχι και το κυρίαρχο. Οι πράσινοι μετά και τη σημερινή αναμέτρηση (την οποία είδατε ζωντανά από το Παναθηναϊκός TV) στο Απόστολος Νικολαϊδης, έχουν κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συνεχίζουν τη βελτίωση και τη δουλειά για το… αύριο και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.