Η εξαιρετική παρουσία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς (5-2) με τον Απόλλωνα δεν είναι καθόλου τυχαία.

H UNDER 19 του τριφυλλιού έπιασε σούπερ απόδοση στο σημερινό ματς απέναντι στους κυανόλευκους, σημειώνοντας 5 γκολ, έχοντας 4 δοκάρια και για 80 λεπτά, μέχρι η κόπωση να κάνει την εμφάνισή της, άγγιξαν το… τέλειο. Προφανώς και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο και η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι εξαιρετική.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έχουν πάρει τη σωστή καθοδήγηση, δουλεύουν στο σύστημα της πρώτης ομάδας (4-3-3) και παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι σε μεγάλο βαθμό νέα (αποτελείται από ποδοσφαιριστές που πέρυσι ήταν στην Κ17), βγάζει ομοιογένεια, σοβαρά στοιχεία στο παιχνίδι της και το ζητούμενο είναι η διαρκής βελτίωση.

Τα αποτελέσματα σε αυτό το επίπεδο δεν είναι το παν. Είναι σημαντικό, βέβαια, να παίρνεις νίκες και να φτιάχνεις χαρακτήρα για το αύριο, αλλά όχι και το κυρίαρχο. Οι πράσινοι μετά και τη σημερινή αναμέτρηση (την οποία είδατε ζωντανά από το Παναθηναϊκός TV) στο Απόστολος Νικολαϊδης, έχουν κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι συνεχίζουν τη βελτίωση και τη δουλειά για το… αύριο και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS