ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαπλές: «Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε»

Ο Θανάσης Γιαπλές τόνισε ότι οι πράσινοι είδαν τα λάθη τους και πλέον ξέρουν τι πρέπει να διορθώσουν.

Γιαπλές: «Ξέρουμε τι πρέπει να διορθώσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Βόβορα:

 «Οι φιλικοί αγώνες είναι να για βγάζουμε συμπεράσματα, είτε για να δούμε τα καλά και να συνεχίσουμε να τα ακολουθούμε, είτε να παίρνουμε κάποια μαθήματα. Το σημερινό ήταν ένα ματς που μας βοήθησε και στους δύο τομείς εν όψει της συνέχειας. Είδαμε τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά πάνω σε αυτό».

Όσο για το αν πιστεύει πως το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί βελτιωμένο στο πρώτο ελληνικό Σούπερ Καπ, τόνισε: «Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί με ενέργεια, όπως πρέπει και έτοιμη για να δώσει το μάξιμουμ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.