ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Τεστ προόδου στην Καλλιθέα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (18:30 - Παναθηναϊκός TV, Panathinaikos24.gr) και ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να δει βελτίωση και πρόοδο από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Λάρισα.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Τεστ προόδου στην Καλλιθέα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (18:30 – Παναθηναϊκός TV, Panathinaikos24.gr) και ο Ντάνι Πογιάτος θέλει να δει βελτίωση και πρόοδο από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Λάρισα.

Οι πράσινοι μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, κοντράρονται με την ομάδα της Βοιωτίας σε φιλική αναμέτρηση. Άλλωστε, το τριφύλλι δεν έχει υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, από τη στιγμή που τη 2η αγωνιστική κληρώθηκε με τον Απόλλωνα, ο οποίος πήρε εξτρά χρόνο για την προετοιμασία του και το χτίσιμο της ομάδας. Ετσι, λοιπόν, η επόμενη επίσημη υποχρέωση για το τριφύλλι είναι τη μεθεπόμενη Δευτέρα απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Ντάνι Πογιάτος όλη αυτή την εβδομάδα δουλεύει πάνω στις αδυναμίες που είδε από τους παίκτες του στην Τρίπολη. Τον έχει προβληματίσει η… καθίζηση του δευτέρου μέρους και τα προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον. Ο Ισπανός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Σένκεφελντ, αλλά και Αϊτόρ, τους οποίους και θα χρησιμοποιήσει στο φιλικό. Αντιθέτως, εκτός είναι οι Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης και Χουάνκαρ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει πάρει μαζί του 20 παίκτες. Στην αποστολή για το φιλικό βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Ζαγαρίτης, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Τζαβίδας, Μακέντα, Καρλίτος, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σαβιέρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.