ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Συνεργασία Παναθηναϊκού – Βαγιαδολίδ»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει... δίαυλο μεταγραφικής συνεργασίας με την Βαγιαδολίδ.

«Συνεργασία Παναθηναϊκού - Βαγιαδολίδ»

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι πέρα από την μετακίνηση του Ανουάρ αλλά και την κλεισμένη του Αντονίτο, ο Παναθηναϊκός τη μεταγραφική αυτή περίοδο έχει ρωτήσει και για τον χαφ της ισπανικής ομάδας, τον Αγουάδο.

Οι Ισπανοί καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι πλέον έχει ανοίξει ένας μεταγραφικός δίαυλος μεταξύ Βαγιαδολίδ – Παναθηναϊκού ενώ επισημαίνουν ότι σε περίπτωση που η ισπανική ομάδα θελήσει κάποιον πράσινο στο μέλλον θα έχει μία είδους προτεραιότητα.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Από τότε που ο Ανουάρ έφτασε στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη χρονιά, η ελληνική ομάδα έχει στρέψει το βλέμμα της προς την Βαγιαδολίδ και μάλιστα ρώτησε για πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου κινήθηκαν για τους Ανουάρ, Κίκο Πέρεζ και Ελ Χασέν, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή τη χρονική στιγμή, υπάρχουν δύο παίκτες, για τους οποίους διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο και Αγουάδο. Η μεταγραφή του δεξιού μπακ φαίνεται να έχει κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, εκτός αν κάτι πάει πολύ στραβά. Ο Αντονίτο θα έρθει χωρίς κάποιο κόστος.

Η περίπτωση του αμυντικού χαφ είναι πιο πολύπλοκη, καθώς ο Αγουάδο έχει πρόταση από την Φουενλαπράδα.

Οι πολύ καλές σχέσεις του Τσάβι Ρόκα με τους Γκόμεζ και Σέρζιο (άνθρωποι της Βαγιαδολίδ) μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες ανταλλαγές τα επόμενα χρόνια. Η Βαγιαδολίδ επίσης θα έχει το… προβάδισμα σε περίπτωση που θέλει να κάνει δικό της κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού στο μέλλον»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...