ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογιάτος: «Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά χρειαζόμαστε χρόνο»

Ο Ντάνι Πογιάτος για άλλο ένα ματς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο, επισημαίνοντας όμως ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί.

Πογιάτος: «Πρέπει να βελτιωθούμε αλλά χρειαζόμαστε χρόνο»

Αναλυτικά όσα είπε στο Παναθηναϊκός TV:

Για την απόδοση της ομάδας σήμερα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μείναμε καθόλου ικανοποιημένοι  στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε 4 παίκτες που έρχονταν από τραυματισμό, όπως οι Σένκεφελντ και Αϊτόρ. Είδαμε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν»

Για το πόσο σημαντικό είναι το κενό των δύο εβδομάδων: «Σίγουρα θέλουμε το χρόνο μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, Μπαίνουν οι  παίκτες σιγά – σιγά. Χρειαζόμαστε χρόνο. Αυτές οι δύο εβδομάδες μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε»

 Για το γεγονός ότι βελτιώνεται το δίδυμο Μακέντα – Καρλίτος: «Βεβαίως κάθε φορά τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με δύο καθαρά εξτρέμ. Στην επίθεση μας έλειπε η φρεσκάδα, αλλά θεωρώ ότι τα παιδιά θα βρουν τα πατήματα τους»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.