ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χατζηγιοβάνης που έδωσε πνοή και τα “μπράβο” του Καρλίτος

Η είσοδος του Χατζηγιοβάνη στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, βελτίωσε τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Η είσοδος του Χατζηγιοβάνη στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό, βελτίωσε τη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας.

Για ένα ακόμα παιχνίδι το τριφύλλι είχε προβληματική εικόνα κυρίως στο κομμάτι της δημιουργίας και της απειλής στην αντίπαλη εστία. Η μπάλα δεν έβγαινε με ταχύτητα μπροστά, προκειμένου να… σπάσει την ανασταλτική λειτουργία του Λεβαδειακού, παιχνίδι από τα άκρα δε γινόταν και η ομάδα δεν μπορούσε να γίνει απειλητική. Οι πράσινοι για μια ακόμη φορά έδειξαν να ψάχνονται, με αποτέλεσμα να μη δημιουργούν ρήγματα στην άμυνα της ομάδας του Σωτήρη Αντωνίου.

Η είσοδος του Χατζηγιοβάνη έδωσε μια διαφορετική ενέργεια και άλλαξε, μέχρι ένα σημείο, την εικόνα μεσοεπιθετικά. Ο νεαρός εξτρέμ είχε ταχύτητα στις κινήσεις του και τις σκέψεις του, ενώ με δυο ατομικές ενέργειες “άδειασε” τους αντιπάλους αμυντικούς για να δημιουργήσει και να αρχίσει την προσπάθεια για ευκαιρίες.

Στην πρώτη πέρασε πολύ ωραία με μετατόπιση του κορμού του από τους παίκτες του Λεβαδειακού, έδωσε στον Καρλίτος, αλλά το γύρισμα του τελευταίου απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα Γκέκα, προ του Μακέντα που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στη δεύτερη, ο Χατζηγιοβάννης έκανε ωραία κούρσα από δεξιά, σέντραρε, αλλά πρώτα ο Καρλίτος και στη συνέχεια ο Μακέντα δε βρήκαν την μπάλα από πολύ κοντά. Μάλιστα, σε εκείνη τη φάση, ο Ισπανός φορ φώναξε στον Χατζηγιοβάνη “μπράβο Τάσο, μπράβο”, για να τον επιβραβεύσει για την ωραία του ενέργεια και το γεγονός ότι η ομάδα έγινε πιο επιθετική.

Exit mobile version