ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Σημαντική η επιστροφή Βιγιαφάνιες, κλειδί ο Αγιούμπ, προβλήματα στη δημιουργία»

Μετά από ένα μήνα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες μπήκε στις προπονήσεις σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός χρειάζεται την ποιότητα του.

Δεσύλλας: «Σημαντική η επιστροφή Βιγιαφάνιες, κλειδί ο Αγιούμπ, προβλήματα στη δημιουργία»

Αρκετά σημαντική για τον Παναθηναϊκό είναι η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο παίκτης μετά από ένα μήνα στα πιτς συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης και έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος που δείχνει ότι είναι σε θέση σταδιακά να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα του.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά και το πλάνο της ομάδας, ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού τόνισε μεταξύ άλλων, ότι κλειδί για τους «πράσινους» φέτος με βάση το πως παίζουν αποτελεί ο Αγιούμπ. Επίσης, αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση του αγώνα με τον Λεβαδειακό και στα σοβαρά προβλήματα στο κομμάτι της δημιουργίας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.