ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκλονιστικός Ίαν! Ερχόταν 6:30 το πρωί – Δεν μπορούν οι ψηλοί του ΠΑΟ

Αναμφισβήτητα η είδηση που προκάλεσε έκπληξη την Πέμπτη (17/9/20) ήταν η επιστροφή του Ίαν Βουγιούκα στον Παναθηναϊκό. Κ

Συγκλονιστικός Ίαν! Ερχόταν 6:30 το πρωί - Δεν μπορούν οι ψηλοί του ΠΑΟ

Και αυτό γιατί στα μέσα Ιουλίου ο 35χρονος σέντερ είχε εκπαραθυρωθεί, με τα ρεπορτάζ εκείνη την περίοδο να υποστηρίζουν, ότι “αποτελεί παρελθόν”. Έλα όμως που οι συνθήκες διαφοροποιήθηκαν και ο πολύπειρος καλαθοσφαιριστής δηλώνει ξανά “παρών”.

Τον καιρό που μεσολάβησε μέχρι να φορέσει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. ο παίκτης προπονούταν με την ομάδα του Πανερυθραϊκού, η οποία ανέβηκε από τη Β’ Εθνική στην Α2. Η παρουσία του Βουγιούκα στον σύλλογο της Νέας Ερυθραίας ήταν καταλυτική σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Χουχουλή, ο οποίος μίλησε  για τον αθλητή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά εδώ

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.