ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Καμία βελτίωση, τα δύο μεγάλα αγκάθια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό- παρά τη νίκη- και εντοπίζει τα δύο μεγάλα προβλήματα.

Καμία βελτίωση, τα δύο μεγάλα αγκάθια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos24.gr για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό- παρά τη νίκη- και εντοπίζει τα δύο μεγάλα προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό, αλλά το κακό νέο είναι ότι δεν έδειξε καμία βελτίωση στο φιλικό και προβλημάτισε. Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το ματς ήταν το γεγονός ότι δεν έκανε ευκαιρίες, δημιουργικά ήταν πολύ λίγος και κόντρα σε μία ομάδα που παίζει μια κατηγορία πιο κάτω. Με τέσσερις τελικές σε όλο το παιχνίδι και μία προς την εστία φαίνεται ότι υπάρχει θέμα. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Την ίδια δυσκολία επιθετικά είχε και στα προηγούμενα παιχνίδια και στην Τρίπολη όταν η ομάδα είχε δύο καλές ευκαιρίες και αυτό ήταν όλο.

Το δεύτερο μεγάλο πρόβλημα που πάλι είδαμε με τον Λεβαδειακό ήταν η αδυναμία της ομάδας να αναχαιτίσει τον αντίπαλο όταν χάνει την μπάλα. Με το πρέσινγκ ψηλά και τις γραμμές μακριά δημιουργούντα χώροι και χθες δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Λεβαδειακού βγήκαν απέναντι στον Διούδη.

Ο καιρός περνάει, αλλά η ομάδα δεν παρουσιάζει βελτίωση και ο Πογιάτος φαίνεται να ψάχνεται για να βρει το καλύτερο σχήμα. Χθες δοκίμασε και ένα ημίχρονο τον Καρλίτος στην κορυφή, αλλά η μπάλα δεν έφθανε ποτέ στον Ισπανό, διότι οι ακραίοι Σαβιέρ και Αϊτόρ ήταν κακοί.

Είναι φανερό, ότι ο Παναθηναϊκός ακόμα υποφέρει και ψάχνεται. Η ομάδα έχει πρόβλημα και στην δημιουργία και στην ανασταλτική λειτουργία. Στα χαφ το πρόβλημα λέγεται Αγιούμπ, που έχει έρθει  για να κάνει την διαφορά με ένα συμβόλαιο που ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ και σε όσα παιχνίδια τον έχουμε δει δεν έχει κάνει μία ασίστ, δεν έχει βάλει ένα γκολ, δεν έχει απειλήσει την αντίπαλη εστία. Κρατάει πολύ την μπάλα και δεν βοηθάει στην δημιουργία. Αυτός ο Αγιούμπ έτσι όπως παίζει δεν είναι για 11αδα, ειδικά από την ημέρα, που θα επιστρέψει ο Βιγιαφάνιες. Και οι δύο να παίξουν στα χαφ με τον Κουρμπέλη δεν γίνεται, διότι θα υπάρχει πρόβλημα με τα τρεξίματα . Χθες είδαμε και τον Κουρμπέλη και τον Μπουζούκη να έχουν ενέργεια, να τρέχουν να βοηθάνε και ανασταλτικά και δημιουργικά, αλλά λείπει από το κέντρο και από τα άκρα ο παίκτης, που θα κάνει το απρόβλεπτο.

Και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. Ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ταχύτητα στην ανάπτυξη και παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, που είναι καλοί στο ένας με έναν και με μία ενέργεια μπορεί να ξεκλειδώσουν την άμυνα.

Από όλους όσους έχουν έρθει μέχρι τώρα μόνο τον Καρλίτος βλέπω ικανό να το κάνει αυτό.

*Δεν νομίζω ότι υπάρχει υπομονή διοικητικά φέτος και αν τα αποτελέσματα στη συνέχεια είναι αρνητικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Μία νίκη στην Λάρισα θα είναι βάλσαμο για την ηρεμία της ομάδας. Αν δεν έρθει…..

*Θα το πω για πολλοστή φορά. Είναι άδικο να τα βάζουμε με τον Πογιάτος. Κατ’ αρχάς είναι ξεκίνημα ακόμα, αλλά όταν παίρνεις έναν άπειρο προπονητή δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να σου φέρει άμεσα αποτελέσματα. Όταν την πήραν αυτή την απόφαση Αλαφούζος, Ρόκα είχαμε πει, ότι είναι ρίσκο και το ρίσκο αυτοί το αναλαμβάνουν, όχι ο προπονητής, που φαίνεται πολύ αγχωμένος διότι αισθάνεται την πίεση των αποτελεσμάτων και ζητάει χρόνο, που δεν έχει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...