ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Επιλέγει Παναθηναϊκό ή Φουενλαμπράδα ο Αγουάδο!»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αλβάρο Αγουάδο θα επιλέξει είτε τον Παναθηναϊκό είτε την Φουενλαμπράδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Επιλέγει Παναθηναϊκό ή Φουενλαμπράδα ο Αγουάδο!»

Ο 24χρονος μέσος, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, έχει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις αυτή τη στιγμή στα χέρια του και  εκτός εξαιρετικού απροόπτου μία από τις δύο θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ταυτόχρονα, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Αντονίτο θα υπογράψει σύντομα στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Αυτή την εβδομάδα γίνονται διάφορες διεργασίες στην Βαγιαδολίδ. Όλα δείχνουν ότι ο Ελ Χασέν θα μεταβεί στην Λούγκο, ο Αντονίτο στον Παναθηναϊκό και ο Αλβάρο Αγουάδο είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από την Βαγιαδολίδ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ανδαλουσιανός αμυντικός χαφ έχει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις στα χέρια του, μία από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και την Φουενλαμπράδα και μία από ομάδα της Super League, τον Παναθηναϊκό (την ομάδα που θα υπογράψει ο Αντονίτο). Ο Αγουάδο δεν έχει αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος σταθμός του θα είναι μία από τις δύο ομάδες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.