Πως έφτασε, τελικά, ο Παναθηναϊκός σε συμφωνία με τη Nova και τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Με ποιον τρόπο θα συνεχίσει το Παναθηναϊκός TV. Το panathinaikos24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Από χθες το βράδυ κυκλοφόρησε σε επίπεδο πληροφορίας η διαφαινόμενη συμφωνία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τη Nova και η ανατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο. Οπως έκανε γνωστό σήμερα το τριφύλλι με ανακοίνωσή του, οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια με το συνδρομητικό κανάλι για τα εντός έδρας παιχνίδια τους και ταυτόχρονα διατηρούν το Παναθηναϊκός TV, το οποίο αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της ιδιοκτησίας για τη συνέχεια και για το μέλλον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο τριήμερο έγινε μια νέα προσέγγιση από την πλευρά της Nova στους διοικούντες την ΠΑΕ. Σε αυτή την προσέγγιση και τις συζητήσεις, αφενός μεν αυξήθηκε το ποσό, αφετέρου δε η Nova έδειξε ότι πραγματικά θέλει τον Παναθηναϊκό στο μπουκέτο της. Όλα αυτά μέτρησαν στο να φτάσουν σε συμφωνία Παναθηναϊκός και συνδρομητικό κανάλι για τη σεζόν που διανύουμε. Οι πράσινοι θα βάλουν ένα αυξημένο “καθαρό” ποσό συν τα μπόνους στα ταμεία τους και ταυτόχρονα θα διατηρήσουν το Παναθηναϊκός TV, το οποίο έχει μεταδώσει μέχρι στιγμής όλα τα φιλικά παιχνίδια, το ματς της Κ19 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο και το τουρνουά βόλεϊ εφήβων που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό.

Στο Παναθηναϊκός TV θα υπάρχουν σίγουρα τα παιχνίδια του Ερασιτέχνη, αλλά και περιεχόμενο από την K19 του τριφυλλιού. Όλα αυτά θα είναι δωρεάν μέσω του paotv.gr και ίσως και μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου