Ποδόσφαιρο

Τα σίγουρα 7 εκατ. ευρώ της Nova και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκός TV

Ο Παναθηναϊκός βάζει σίγουρα χρήματα στα ταμεία του από τη συμφωνία με τη Nova και ταυτόχρονα "τρέχει" και μεγαλώνει το Παναθηναϊκός TV.

Ο Παναθηναϊκός βάζει σίγουρα χρήματα στα ταμεία του από τη συμφωνία με τη Nova και ταυτόχρονα “τρέχει” και μεγαλώνει το Παναθηναϊκός TV.

Οπως σας αναφέραμε νωρίτερα, έπειτα από την επαναπροσέγγιση του συνδρομητικού και τη νέα βελτιωμένη προσφορά ύψους 7 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα για τον επόμενο χρόνο. Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ΠΑΕ και συνδρομητικού καναλιού πέρασε από… χίλια κύματα, τελικά οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και το τριφύλλι βάζει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία του που φυσικά το… ανακουφίζει ή καλύτερα του δημιουργεί μια οικονομική ασφάλεια.

Σε ό, τι έχει να κάνει με το Παναθηναϊκός TV, όπως γράψαμε, συνεχίζει κανονικά. Πρέπει σε αυτό το σημείο να τονιστεί ότι οι διοικούντες και ο Γιάννης Αλαφούζος πιστεύουν πολύ στο πρότζεκτ, το οποίο από εδώ και πέρα θα διαμορφώσει το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα που θα μεταδίδεται ελεύθερα στον κόσμο, ενώ πρέπει να δούμε σε ποιες πλατφόρμες θα παίζει.

Ταυτόχρονα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στην οποία εκτός των άλλων το κανάλι θα έχει ακαδημίες και Ερασιτέχνη, θα μπορεί να… ετοιμαστεί για το μέλλον, αφού κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί του χρόνου και από τη στιγμή που το Παναθηναϊκός TV παραμένει στον τηλεοπτικό αέρα.

Exit mobile version