Ο Φραν Βέλεθ ήταν εκ των διασοθέντων του Παναθηναϊκού στην φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Βέλεθ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνέχεια των πράσινων υποχρεώσεων.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στη «Sportday»:

«Είναι αλήθεια πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό, στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε το πλάνο, αλλά ορισμένες φορές δεν κάναμε αυτά που θα έπρεπε.

Στο β΄ ημίχρονο βρήκαμε λίγο καλύτερο ρυθμό ως ομάδα, παίξαμε καλύτερα, αλλά χρειαζόμαστε μία μικρή αλλαγή. Στον ρυθμό μας, στο πως παίζουμε όλοι μαζί. Δεν είναι μόνο θέμα κυκλοφορίας ή πάσας. Πρέπει να μεταφέρουμε καλύτερα την μπάλα στους κενούς χώρους, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο ένας εναντίον ενός. Στο β΄ ημίχρονο με τον Λεβαδειακό το κάναμε λίγο καλύτερα όλο αυτό».

Στην συνέχεια ο αμυντικός του «τριφυλλιού» έκανε λόγο για την «χημεία» που θα πρέπει να αποκτήσει η ομάδα: «Σίγουρα η ομάδα θέλει χρόνο. Είμαστε ένα νέο γκρουπ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για δικαιολογίες. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Να ακούσουμε τον προπονητή κι όλα όσα έχει να μεταφέρει και να προχωρήσουμε…»

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το ματς με την Λάρισα ο 29χρονος σέντερ μπακ ανέφερε: «Σαφώς και είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως θέλουμε να νικήσουμε. Μία νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να νικάμε, χωρίς δικαιολογίες. Όλοι μαζί να παρουσιαστούμε ενωμένοι και να ακούμε όλα όσα έχει να μας πει κάθε φορά ο προπονητής μας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου