ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αυτά θα πει ο Μητσοτάκης στο διάγγελμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τηλεοπτικό του μήνυμα στις 18:00 θα αναφερθεί στον κορωνοϊό.

Αυτά θα πει ο Μητσοτάκης στο διάγγελμα

Τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες θα απευθύνει σήμερα στις 6 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κλείνοντας την εισαγωγική του τοποθέτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι το μήνυμα του πρωθυπουργού θα αφορά στις εξελίξεις στη χώρα μας σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού και όπως εξήγησε: «ο πρωθυπουργός δεν θα πει για lockdown, θα αναφερθεί στην κατάσταση σήμερα και τι πρέπει να γίνει για να μην εφαρμόσουμε σκληρότερα μέτρα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.