ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και η Κ17 στο Παναθηναϊκός TV ζωντανά από τη Λεωφόρο!

Μετά τα φιλικά ματς της πρώτης ομάδας αλλά και το πρώτο επίσημο της Κ19, το «Παναθηναϊκός TV» θα δείχνει και τα παιχνίδια της Κ17, ξεκινώντας από του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο.

Και η Κ17 στο Παναθηναϊκός TV ζωντανά από τη Λεωφόρο!

Το Σάββατο στις 13.00 ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το πρωτάθλημα SuperLeague K17 είναι στο «Παναθηναϊκός TV» μέσα από το paotv.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη, επικρατώντας με σκορ 4-1 του Ατρομήτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.