ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πλάνα του Πογιάτος ενόψει ΑΕΛ

Ο Ντάνι Πογιάτος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ φαίνεται ότι θα... πάει με τη γνωστή συνταγή του 4-3-3, αλλά ενδέχεται να κάνει μια αλλαγή.

Τα πλάνα του Πογιάτος ενόψει ΑΕΛ

Ο Παναθηναϊκός καλείται τη Δευτέρα να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα με την απόδοση της ομάδας στο ματς με τον Λεβαδειακό, παρά τη νίκη με 1-0. Ο Ισπανός τεχνικός όλες αυτές τις μέρες έχει ρίξει το βάρος στην τακτική, αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρόβλημα έκει το έχει εντοπίσει ο πράσινος τεχνικός και εκεί λοιπόν επικεντρώνεται.

Ο Πογιάτος στο ματς με την ΑΕΛ είναι πιθανό να ξεκινήσει για πρώτη φορά τον Χουάνκαρ στην ενδεκάδα, ο οποίος έχει μπει από τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Επίσης, η πολύ κακή απόδοση του Σαβιέρ έχει κάνει τον προπονητή να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει στη μάχη από την αρχή τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με λίγα λόγια οι επικρατέστεροι για την πράσινη ενδεκάδα είναι οι παρακάτω: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Σερπέζης (Μπουζούκης), Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.