ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Όταν ο Σάρας φόρεσε τα πράσινα (vid)

Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε το μπαμ και πήρε τον μεγάλο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Όταν ο Σάρας φόρεσε τα πράσινα (vid)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πριν από 13 χρόνια υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πράσινους. Μάλιστα εκείνη την περίοδο είχε ακουστεί ότι και ο Ολυπιακός είχε μπει στο κόλπο για την απόκτησή του, αλλά ο Παναθηναϊκός με γρήγορες κινήσεις το έκανε δικό του.

Μάλιστα δεν θα ξεχάσει κανείς το σκηνικό στο αεροδρόμιο με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να… βγάζει το κασκόλ του Ολυμπιακού κατά την άφιξή του.

Ο Λιθουανός γκαρντ στα τρία χρόνια (2007-10) που φόρεσε τα πράσινα τα… πήρε όλα. Συγκεκριμένα, το 2009 κατέκτησε την Ευρωλίγκα ενώ και τρια πρωταθλήματα (2008,2009, 2010) ενώ και άλλα τρία Κύπελλα (2008,2009,2012).

Θυμίζουμε ότι Σάρας έφυγε το 2010 και επέστρεψε τη σεζόν 2011-12. Με τον Διαμαντίδηκαι τον Μπατίστ έκανε απίθανα πράγματα, που ακόμα μνημονεύονται από όλη την Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ