ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΗΠΕΔΙΚΟ

Μπακογιάννης: «Πέσαμε έξω στον προγραμματισμό λόγω κορωνοϊού»

Ο Κώστας Μπακογιάννης τόνισε ότι λόγω του κορωνοϊού το νέου γήπεδο του Παναθηναϊκού πήγε... πίσω. Εμβληματικό χαρακτήρισε το έργο ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Μπακογιάννης: «Πέσαμε έξω στον προγραμματισμό λόγω κορωνοϊού» | panathinaikos24.gr

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον Αθήνα 9,84:

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 10.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Γιατί έχουμε και την πανδημία. Γιατί έχουμε και τον κορωνοϊό. Γιατί η πόλη αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα. Διότι η πόλη αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν τον προγραμματισμό μας. Γιατί για να γίνουν όλα αυτά σας περιέγραψε για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναγκαστικά κάποια άλλα βγήκανε εκτός προγραμματισμού.

Σε κάθε περίπτωση για μας η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να μέινω εδώ και να μην το πάω παραπέρα. Η δικιά μου είναι αυτό που συζητάμε να μετουσιωθεί σε κάτι απτό, μετρήσιμο και ορατό. Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια»

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close