ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προσέχουν για να έχουν με Βιγιαφάνιες

Δεν υπάρχει λόγος ρίσκου με τον Λούκας Βιγιαφάνιες γι' αυτό και στον Παναθηναϊκό προτιμούν να μην πιέσουν τον Αργεντινό άσο.

Παναθηναϊκός: Προσέχουν για να έχουν με Βιγιαφάνιες

Δεν υπάρχει λόγος ρίσκου με τον Λούκας Βιγιαφάνιες γι’ αυτό και στον Παναθηναϊκό προτιμούν να μην πιέσουν τον Αργεντινό άσο.

Η σημερινή μαγνητική του ποδοσφαιριστή ήταν καλή. Ο “Βίγια” έχει ξεπεράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις του στους προσαγωγούς γι αυτό και το τελευταίο διάστημα ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ωστόσο, ακόμα υπάρχει  μια υπερτροφία στον ουλώδη ιστό, όπως ανέφερε και η ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι ο Βιγιαφάνιες δεν πρέπει να βιαστεί, δεν πρέπει να φορτσάρει διότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος υποτροπής.

Ο Αργεντινός θα είναι έτοιμος από τη μεθεπόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Δε θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Άρη, αλλά έπειτα από την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής θα είναι έτοιμος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επί της ουσίας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσέχουν για να έχουν. Θυμίζουμε ότι ο Βιγιαφάνιες υπέστη θλάση στους προσαγωγούς, λόγω της… βιασύνης του να φορτσάρει στις προπονήσεις. Ο έμπειρος άσος είχε έρθει στην Αθήνα με ένα θεματάκι στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά πίεσε τον εαυτό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και αυτή του η θέληση του έβγαλε τη θλάση.

Έτσι, λοιπόν,  το ιατρικό τιμ της ομάδας, πάντα σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία, έχουν αποφασίσει να πάνε συντηρητικά την επανένταξη του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να μην υπάρχει ο κίνδυνος για νέα υποτροπή. Από τη στιγμή που ο Βιγιαφάνιες θα μπει σε φουλ πρόγραμμα από τη μεθεπόμενη εβδομάδα, θα είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και να παίξει στο επόμενο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.