ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Κόψτε την πλάκα με το γήπεδο, σεβαστείτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την κοροϊδία, που εξακολουθεί να υφίσταται ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο θέμα του γηπέδου και απαιτεί λύσεις άμεσα.

Κόψτε την πλάκα με το γήπεδο, σεβαστείτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την κοροϊδία, που εξακολουθεί να υφίσταται ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο θέμα του γηπέδου και απαιτεί λύσεις άμεσα.

Εχουμε  που έχουμε τα δικά μας στον Παναθηναϊκό, που δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι εδώ και μία δεκαετία, έχουμε και πάλι να μας φουσκώνουν τα μυαλά με το θέμα του γηπέδου και τίποτα να μην γίνεται.

Μίλησε, λέει, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για το γήπεδο και είπεότι θα είναι ένα μεγάλο έργο. Είπε ότι πήγε πίσω λόγω covid-19, δεν είπε αυτή την φορά, πότε θα κάνει ανακοινώσεις. Να θυμίσω ότι μέχρι τώρα ο Μπακογιάννης είχε δηλώσει ότι θα έκανε ανακοινώσεις τον Γενάρη του 2020.

Από τον Γενάρη μας είπε ότι θα είναι έτοιμος τον Ιούνιο, τον Ιούνιο μας είπε ότι «στο τέλος του καλοκαιριού θα ακούσει ευχάριστα νέα ο κόσμος του Παναθηναϊκού για το γήπεδο». Πέρασε το καλοκαίρι και άτομα του περιβάλλοντος του έλεγαν ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν ανακοινώσεις, φεύγει και ο Σεπτέμβριος και τώρα δεν λέει πότε θα κάνει ανακοινώσεις.

Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του και γιατί τα λέει όλα αυτά ο Μπακογιάννης, αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα έχει φανεί αναξιόπιστος. Και ότι λόγω covid-19 δεν υπήρχαν εξελίξεις στέκει μετά τον Μάρτιο. Μέχρι τον Μάρτιο τι γινόταν Δήμαρχε;

Να πω δύο λόγια μέσα από την καρδιά μου και μέσα από την ψυχή του, όπως μου βγαίνουν, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο και την Πολιτεία: Κόψτε την πλάκα με το γήπεδο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βράζει, είναι στα κάγκελα και δεν αντέχει άλλη κοροϊδία. Αν θα βγείτε να ξαναμιλήσετε για το γήπεδο, θα είναι μόνο αν έχετε κάτι οριστικό να ανακοινώσετε. Αλλιώς, κόψτε το. Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και δεν μπορείτε να παίζετε. Και από Γενάρη να έχουμε φθάσει Οκτώβρη και σε λίγο καλά Χριστούγεννα.

Και το λέω, όσο πιο ήρεμα μπορώ. Σταματήστε να λέτε θα για το γήπεδο. Κόψτε το… χθες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού που τραβάει τον δικό του Γολγοθά για την ομάδα, δεν αντέχει άλλη κοροϊδία στο θέμα του γηπέδου.

Με διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε Πολιτεία και Δήμο αρχίσαμε το 2006 και φθάσαμε το 2020 και ακόμα ακούμε “θα”. Έχουμε χορτάσει μακέτες, όλοι έχουν φτιάξει γήπεδο εκτός από τον Παναθηναϊκό. Οπότε αφήστε μας στην πίκρα μας και μη ρίχνετε λάδι στην φωτιά. Όταν και αν βρεθεί λύση στο θέμα του γηπέδου, πείτε συγκεκριμένα πράγματα και εφικτά και όχι θα και “θα” και “θα”. Οσο για τις χρηματοδοτήσεις, που λέγεται δεξιά και αριστερά, ότι έχουν βρεθεί εγώ δεν πιστεύω τίποτα, αν δεν δω.

Και κάτι τελευταίο. Φυσικά ευθύνη για το γηπεδικό έχουν και όλες οι διοικήσεις, από την οικογένεια Βαρδινογιάννη μέχρι σήμερα . Εγώ ξέρω, ότι όποιος θέλει κάτι πραγματικά, βρίσκει τον τρόπο και το κάνει. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Αλλά όπως είπα και πιο πριν, έχουμε τον πόνο μας κόψτε το μην ξαναμιλήσετε με αοριστίες για ένα θέμα, που πονάει και καίει τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...