ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιατρικό τιμ Παναθηναϊκού σε παίκτες: «Φορέστε μάσκα – Κρατήστε αποστάσεις»

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος και το στέλεχος της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος μίλησαν στους παίκτες για το θέμα με τον κορωνοϊό.

Αρχικά τους ξεκαθάρισαν ότι μέσα στο προπονητικό κέντρο  του τριφυλλιού ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου είναι πολύ μικρός, καθώς τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα. Οι δύο άνδρες επέστησαν την προσοχή στις επαφές που έχουν τα μέλη εκτός «Γ. Καλαφάτης».

Λεβάκος:«Στο αθλητικό κέντρο και γενικά σε οποιαδήποτε υποχρέωση εντός Παναθηναϊκού, έχετε δει ότι παίρνουμε όλα τα μέτρα, κάνουμε τεστ συνεχώς, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος. Αυτός είναι έξω από τις εγκαταστάσεις. Θα σας παρακαλούσα να προσέχετε στη κοινωνική σας ζωή, στις επαφές σας στους εξωτερικούς χώρους όταν περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Να φοράτε τη μάσκα και να αποφεύγετε όσο μπορείτε τις επαφές και την πολυκοσμία»

Βλάχος: «Εκτός από τη προσπάθεια που κάνει η ομάδα, πρέπει και ο καθένας να προσέχει τον εαυτό του. Να προστατεύεται και ο ίδιος και όλοι στην ομάδα. Θα ήθελα και στο γήπεδο ή στο ξενοδοχείο όταν έρχονται φίλαθλοι για αυτόγραφα ή φωτογραφίες να είστε προσεκτικοί. Να έχετε μάσκα κι όσο μπορείτε να κρατάτε αποστάσεις. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι άλλαξε ο κανονισμός και για ν’ αναβληθεί πλέον ένα παιχνίδι, θα πρέπει να υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα του κορονοϊού κι όχι ένα».

Exit mobile version