ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινεί ο Αντονίτο: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ» (Pic)

Με ένα μήνυμα άκρως συγκινητικό ο Αντονίτο αποχαιρέτησε την Βαγιαδολίδ.

Συγκινεί ο Αντονίτο: «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ» (Pic)

Χαρακτηριστικά έγραψε:

Μετά από 3 υπέροχα χρόνια, επαγγελματικά και προσωπικά, είναι καιρός να αποχαιρετήσω την ομάδα της Βαγιαδολίδ και την πόλη που μου έδωσε τόσα πολλά.

Μαζί με εμένα, από την πόλη φεύγουν η γυναίκα μου και το κοριτσάκι μου που βρίσκονται στο δρόμο, με βαλίτσες γεμάτες αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές. Είμαι σίγουρος ότι η ζωή θα μας φέρει κοντά ξανά με κάποιο τρόπο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ρεάλ Βαγιαδολίδ μου έχει δώσει πολλά και μου επέτρεψε να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο παίζοντας στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Θα το έχω σαν τατουάζ  στο δέρμα μου για πάντα.

Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω σε αυτό το κλαμπ και σε όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένεια της Βαγιαδολίδ. Υπάλληλοι, διευθυντές, συνεργάτες, τεχνικοί… από τον πρώτο έως τον τελευταίο που με έκαναν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Και φυσικά, ευχαριστώ πολύ όλους εσάς για την αγάπη που έλαβα, με κάνατε να νιώσω σαν στο σπίτι μου.

Θα τα πούμε σύντομα“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.