ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πέρασε στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Τα «φίνα κορίτσια» επικράτησαν του Μαρκόπουλου 3-1 σετ στον ημιτελικό του τουρνουά «Ιωάννης Μαλακατές» και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στην ΑΕΚ

Πέρασε στον τελικό ο Παναθηναϊκός

ΟΙ «πράσινες» συνέχισαν νικηφόρα τα φιλικά ματς και αυτή τη φορά λύγισαν το αξιόμαχο Μαρκόπουλο . Το «τριφύλλι» έπιασε κατά διαστήματα καλή απόδοση και έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός  μπήκε μουδιασμένα και τελικά λύγισε χάνοντας το με 22-25.

Ωστόσο στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε τελείως ο Παναθηναϊκός πάτησε…γκάζι και τελικά ισοφάρισε σε 1-1 σετ με 25-17.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.937 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καλή εικόνα είχε ο Παναθηναϊκός και στο τρίτο σετ όπου το κατέκτησε με το ίδιο σκορ 25-17. Σε ότι αφορά το τέταρτο και τελευταίο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι ο κυρίαρχος και το πήρε με 25-21.

Παναθηναϊκός (Δερμάτης):Νείκοβα, Ρομάνοβα, Πέρεζ, Χαντάβα, Λεωνίδου,Μεταξά,  Κοσμά, Τσιτσιγιάννη, Πασσιά, Κασδοβασίλη, Γιανναρά, Τζαφέρη, Βαλληνδρά

Μαρκόπουλο (Πασκουαλίνο):Δικαιούλια, Κόττα, Μπράιαν, Νικολογιάννη, Ανυφαντή, Αραγιάννη, Δήμου, Αρναούτου, Ευαγγελίου, Λεπενμιώτη, Σπανάκη, Γκουντιμένκο και Λιάγκη.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μιχαήλογλου, Γεωργάκη,

Στο πρώτο χρονικά ματς η ΑΕΚ κατάφερε και  νίκησε την Θέτιδα Βούλας με 3-2 σετ (25-20, 17-25, 25-27, 25-17, 15-11) και θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό της Κυριακής που ξεκινάει στις 8μ.μ.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σάντζες Πέρεζ είπε «Ήταν ένα καλό ματς το αποψινό κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Εμείς βελτιωνόμαστε συνεχώς και ελπίζουμε ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Σήμερα κερδίσαμε τον ημιτελικό του τουρνουά που έγινε στο ιστορικό γήπεδο μας και αύριο θέλουμε να κερδίσουμε και στον τελικό».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση της Πολίνα Νείκοβα που ανέφερε «Καταφέραμε και νικήσαμε σε ένα δυνατό φιλικό  τον αντίπαλο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας. Θεωρώ ότι και στον αυριανό τελικό κόντρα στην ΑΕΚ θα πάμε καλά και θα κατακτήσουμε το τρόπαιο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...