ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τα νέα πιο αυστηρά μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση που εμπεριέχουν και απαγόρευση κυκλοφορίας

Τα μέτρα είναι σαφώς πιο αυστηρά από τα ισχύοντα.

Τα νέα πιο αυστηρά μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση που εμπεριέχουν και απαγόρευση κυκλοφορίας

Το lockdown δεν πρόκειται να ανακοινωθεί εάν το σύστημα υγείας δεν υφίσταται κίνδυνο να «φτάσει στα όριά του» και αυτό το σενάριο επί του παρόντος δεν είναι ορατό.

Για το λόγο αυτό η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει πιο αυστήρα μέτρα.

Αναλυτικά τα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
  • Η καθολική χρήση μάσκας σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και όχι μόνο εκεί όπου επικρατούν συνθήκες συνωστισμού
  • Η επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα υπάρχουν εξαιρέσεις που θα αφορούν σε μετακινήσεις για συγκεκριμένους λόγους όπως και την περίοδο της καραντίνας, στο πρώτο κύμα της πανδημίας.
  • Η περαιτέρω μείωση του ωραρίου των εστιατορίων και μπαρ. Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι ήδη έχει αρχίσει να υιοθετείται το μοντέλο στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις τα ρολά να «κατεβαίνουν» στις δέκα.
  • Η καθιέρωση ειδικής ώρας για την προσέλευση ατόμων άνω των 65 ετών και μελών ευπαθών ομάδων στα σούπερ μάρκετ, ώστε να είναι αποτελεσματικότερη η προστασία τους.

Τέλος ο μόνος λόγος για να πάμε σε lockdown θα είναι να μην αντέχει άλλο το σύστημα υγείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...