ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ανάλυση: Το παζλ της πράσινης άμυνας

Με την έλευση του Αντονίτο ουσιαστικά ολοκληρώνεται το... παζλ της άμυνας του “τριφυλλιού”. Πόσο άλλαξαν τα μετόπισθεν σε σχέση με πέρυσι και ποιοι έχουν προβάδισμα για το βασικό σχήμα. Ανάλυση του Panathinaikos24.gr.

Ανάλυση: Το παζλ της πράσινης άμυνας

Με την έλευση του Αντονίτο ουσιαστικά ολοκληρώνεται το… παζλ της άμυνας του “τριφυλλιού”. Πόσο άλλαξαν τα μετόπισθεν σε σχέση με πέρυσι και ποιοι έχουν προβάδισμα για το βασικό σχήμα. Ανάλυση του Panathinaikos24.gr.

Η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού άλλαξε άρδην σε σχέση με πέρυσι και αυτό μάλιστα αποτελεί ένα μεγάλο ανοιχτό στοίχημα για τους πράσινους.

Την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν με Γιόχανσον στο δεξί άκρο, Ινσούα στο αριστερό και κεντρικό δίδυμο Σένκεφελντ – Πούγγουρα. Ταυτόχρονα, συμμετοχές είχε ο πολύ καλός πέρυσι Κώστας Αποστολάκης στο δεξί αμυντικό άκρο, αλλά και ο έμπειρος Κολοβέτσιος στο κέντρο της άμυνας.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το καλοκαίρι και μετά παρελθόν αποτελούν οι Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος και ο Κώστας Αποστολάκης. Επιπρόσθετα τους Γιόχανσον – Αποστολάκη αντικαθιστούν φέτος οι Σάντσες – Αντονίτο, ενώ στο αριστερό άκρο αντί του Ινσούα θα αγωνίζεται ο Χουάνκαρ.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και την έλευση Βέλεθ που όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Πούγγουρα στο πλευρό του Σένκεφελντ.

Από αυτό γίνεται κατανοητό ότι η άμυνα του “τριφυλλιού” θα αλλάξει κατά τα 3/4, με κοινή συνισταμένη μονάχα τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Πάμε να δούμε όμως πως είναι τα πράγματα στο μυαλό του Ντάνι Πογιάτος αναφορικά με τις βασικές επιλογές στην άμυνα της ομάδας.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Χουάνκαρ που αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό προορίζεται για βασικός στο αριστερό αμυντικό άκρο, με μπακ απ του να είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, όταν αυτός φυσικά είναι 100% έτοιμος.

Στο δεξί άκρο από την άλλη για βασικός προορίζεται ο Φακούντο Σάντσες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει “κλειδωμένη” θέση στην πράσινη ενδεκάδα. Ο Αντονίτο προέρχεται από ένα από τα καλύτερα πρωτάθληματα στον κόσμο και όπως όλα δείχνουν μπορεί να διεκδικήσει στα… ίσα τη θέση στην ενδεκάδα.

Ως βασικό κεντρικό δίδυμο από την άλλη προορίζονται οι Βέλεθ – Σένκεφελντ. Ο Φραν Βέλεθ σε όσα ματς έχει παίξει έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, πράγμα που έχει παίξει ρόλο στο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ντάνι Πογιάτος. Για τον Σένκεφελντ δεν χρειάζεται καν να γίνει αναφορά, καθώς αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον βράχο της άμυνας του τριφυλλιού.

Ως τρίτη λύση φαίνεται ότι λογίζεται πλέον ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος έμεινε για αρκετό καιρό εκτός λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπώρησε το καλοκαίρι, το οποίο και ξεπέρασε με χειρουργική επέμβαση.

Τέλος το παζλ της πράσινης άμυνας συμπληρώνει ο Φάνης Μαυρομμάτης, ο οποίος είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην προετοιμασία και έπεισε τον Ντάνι Πογιάτος, ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...