ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Αγγλία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Αγγλία

Κυριακή (27/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς έχουν ξεκινήσει όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ υπάρχει αγωνιστική δράση και εντός των συνόρων. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Betshop.

“Σφιχτό” ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λαμία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και την αναμέτρηση ΑΕΚ – Λαμία. Η ΑΕΚ μπορεί να έχει ξεκινήσει με 2/2 νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, σε κανένα από τα δυο παιχνίδια όμως δεν έπεισε με την απόδοσή της. Αρχικά, επικράτησε πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ (0-2) στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ στη συνέχεια πήρε οριακή νίκη στην Ελβετία, επικρατώντας της της Σεντ Γκάλεν με 0-1 χάρη στο γκολ του Ολιβέιρα (72′). Η Λαμία από την πλευρά της μετράει 2/2 ήττες μέχρι στιγμής και η σημερινή αποστολή της είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Είναι δεδομένο πως θα παραταχθεί με σκοπό να χαλάσει το παιχνίδι της ΑΕΚ και να αμυνθεί όσο καλύτερα μπορεί, πιθανόν να τα καταφέρει μέχρι ενός σημείου από τη στιγμή που και ο “Δικέφαλος” δεν πείθει ιδιαίτερα με την απόδοσή του. Περιμένουμε ματς χαμηλού ρυθμού με λίγες ευκαιρίες και γκολ, επομένως, επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 2.5 σε απόδοση 2.12.

“Φωτιά” επιθετικά η Τότεναμ

Η Τότεναμ ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 0-1 από την Έβερτον, έκτοτε όμως μετράει τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, δείχνοντας να βρίσκει ρυθμό επιθετικά. Σε αυτήν την τριάδα αγώνων έχει σημειώσει 10 (!) τέρματα, έχει δεχτεί τέσσερα και το ίδιο επιθετική αναμένεται και κόντρα στη Νιουκάστλ, ώστε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Ιδίως κόντρα στη Σαουθάμπτον ήταν καταιγιστική (2-5), με το δίδυμο Κέιν-Σον να κάνει πράγματα και θαύματα. Η Νιουκάστλ από την πλευρά της μετράει μια νίκη και μια ήττα μέχρι στιγμής. Στην πρεμιέρα, επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, χάνοντας εύκολα με 0-3 από την Μπράιτον. Σήμερα οφείλει να βελτιώσει την εικόνα της αν θέλει να έχει ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, δύσκολα όμως θα σταματήσει την “καυτή” επιθετική γραμμή της Τότεναμ. Περιμένουμε γκολ και θέαμα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, επομένως θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Σαφώς ανώτερη η Μίλαν

Ολοκληρώνουμε με Serie A και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κροτόνε και Μίλαν. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν επιτυχημένη επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια”, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εύκολα με 4-1 στην έδρα της Τζένοα, παρουσιάζοντας μεγάλες αδυναμίες. Η Μίλαν από την πλευρά της έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και τη ψυχολογία με το μέρος της, καθώς μετράει 3/3 νίκες σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη, με ρεκόρ τερμάτων 7-2. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε εύκολα την Μπολόνια με 2-0, με τον Ιμπραΐμοβιτς να σημειώνει και τα δυο τέρματα για την ομάδα του. Η Μίλαν είναι ανώτερη σε όλα σε σχέση με την Κροτόνε, περιμένουμε να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και επιλογή μας θα αποτελέσει το Μίλαν -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE