ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίστη για τη νίκη – Τα πλάνα του Πογιάτος

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς με την ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League - Τα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για την ενδεκάδα.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ο Παναθηναϊκός στο αυριανό ματς με την ΑΕΛ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League – Τα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για την ενδεκάδα.

Η πράσινη αποστολή, που αποτελείται από 22 παίκτες, βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλίας και οι πράσινοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά την κακή πρεμιέρα και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ολες αυτές τις μέρες στο Κορωπί, ο Ντάνι Πογιάτος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του με στόχο να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, η ομάδα να βελτιωθεί και να έρθουν τα αποτελέσματα. Προφανώς και υπάρχει πίστωση χρόνου, ωστόσο, η νίκη αύριο είναι αναγκαία για να γίνει μια νέα αρχή στη σωστή βάση.

Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει ότι θα επιλέξει ξανά 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης και στα στόπερ οι Σένκεφελντ και Βέλεθ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα κάνει ντεμπούτο ο Χουάνκαρ και δεξιά θα είναι ο Σάντσες. Ως εξάρι θα παίξει ο Κουρμπέλης  με εσωτερικούς τους Αγιούμπ και Μπουζούκη. Στην επίθεση θα είναι οι Μακέντα, Καρλίτος και Χατζηγιοβάνης ή Σαβιέρ.

Exit mobile version