ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ BLOG

Ένα διπλό αλλάζει την ατζέντα!

Η νίκη στη Λάρισα θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να «αναπνεύσει» και θα του διώξει την πίεση. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Ένα διπλό αλλάζει την ατζέντα!

Και να που αρχίσαμε τους «τελικούς» με το καλημέρα λοιπόν. Υπερβολικό, ξευπερβολικό, δεν γίνεται αλλιώς. Ετσι είναι η ζωή. Γι’ αυτό «φωνάζαμε» στην Τρίπολη. Όχι για τους τρεις βαθμούς που σημαίνουν πολλά ή και τίποτα αλλά για την ψυχολογία και την ηρεμία σου.

Δεν τους πήρε και βυθίστηκες ΞΑΝΑ μέσα στην εσωστρέφεια. Θα πει κανείς «δηλαδή ρε μάστορα αν κερδίζαμε θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα;» και ΔΥΣΤΥΧΩΣ η απάντηση είναι «όχι». Όταν όμως ξεκινάει κάτι καινούργιο θέλεις να μπαίνεις με το δεξί. Δεν το κατάφερε το τριφύλλι παρότι υπήρχαν προσδοκίες (και δικαιολογίες) και την συνέχεια την ξέρετε εδώ και δυο εβδομάδες.

Η ηρεμία λοιπόν της ομάδας περνάει από το Αλκαζάρ. Νικάς και όλα αρχίζουν ξανά από την αρχή. Ο Πογιάτος δουλεύει σε ένα πιο σίγουρο περιβάλλον, οι παίκτες παίρνουν τα πάνω τους και ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει ξανά πως φέτος τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Εννοείται πως δεν μιλάμε για κανονικό Παναθηναϊκό (για να το πεις άλλωστε αυτό πρέπει να ξεκινάει η σεζόν και να είσαι διεκδικητής τίτλου), αλλά τουλάχιστον να καταφέρεις τα προφανή, έστω να παίξεις ξανά Ευρώπη.

Το πιθανό ντεμπούτο του Χουάνκαρ σίγουρα θα βοηθήσει πολύ και η ομάδα θα «δουλέψει» καλύτερα. Θα είναι πιο ορθολογικό το πράγμα με την έννοια ότι οι παίκτες θα αγωνίζονται στις κανονικές θέσεις και δεν θα γίνονται αλχημείες. Εκκρεμεί η ιστορία με τον Καρλίτος και τον Μακέντα για τους οποίους εκτιμώ ότι αργά ή γρήγορα ο κόουτς θα πάει σε αλλαγή συστήματος ώστε να πάρει από αμφότερους το μάξιμουμ.

Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε σύντομα και τον Βιγιαφάνες, είναι κομβικός παίκτες και δικαίως η επιστροφή του συνιστά τη μεταγραφή του καλοκαιριού ο Αργεντίνος όμως θα αργήσει. Ηρθε με ένα μικρό πρόβλημα, πλήρωσε τον υπερβάλλοντά ζήλο του και μπήκε νωρίτερα στις προπονήσεις και πλέον η επιστροφή του αργεί. Ισως να θέλει και μήνα…

Για να μην πολυλογούμε άλλο το παιχνίδι στον κάμπο είναι όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να του λύσει ένα κάρο προβλήματα αλλά και να του δημιουργήσει άλλα τόσα. Διπλό λοιπόν για να υπάρχει «επόμενη μέρα» τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον και να μην πάει χαμένη η ποιοτική αναβάθμιση που έγινε στο έμψυχο δυναμικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE