ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» πρόκριση σε τελικούς

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το τμήμα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού στους προκριματικούς αγώνες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας.

«Πράσινη» πρόκριση σε τελικούς

Είχε μια πρόκριση στους τελικούς των θεσμών με την Ευγενία Σκαρτσιάρη να σημειώνει την 10η καλύτερη επίδοση στο ολυμπιακό τόξο γυναικών με 544.

Από κει και πέραστο ολυμπιακο τοξο ανδρων ο Παναγιώτης Θεμελής ήταν 12ος 576, ο Αντώνης Ζαρμακούπης 23ος 535 και ο 25ος Γιώργος Μακρής 529

Στο σύνθετο τόξο ανδρών ο Γιώργος Φούντζουλας ήταν 13ος με 649, ο Κώστας Οικονόμου 15ος με 647.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.