ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Γιόχανσον «καθάρισε» μόνος του την ΑΕΛ (vid)

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2018 ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη πέρναγε εύκολα από τη Λάρισα, με τον δεξί μπακ της ομάδας Ματίας Γιόχανσον να κάνει μια μνημειώδη εμφάνιση.

Όταν ο Γιόχανσον «καθάρισε» μόνος του την ΑΕΛ (vid)

Τη σεζόν 2018-19 τα… μωρά του Δώνη είχαν ξεκινήσεις ανέλπιστα καλά το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι την χρονιά εκείνη κλήθηκαν την τρίτη αγωνιστική να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΛ στη Λάρισα. Στις 16/09/2018 λοιπόν το τριφύλλι πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα της θεσσαλικής ομάδας.

Απόλυτως πρωταγωνιστής στο τότε ματς ήταν ο Ματίας Γιόχανσον. Στο 28ο λεπτό του αγώνα ο Σουηδός μπακ πήρε την κάθετη από τον Μπουζούκη και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για το πολύ καλό και σε εκείνο το ματς τριφύλλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι κυρίαρχος και διπλασίασε τα τέρματα του με ένα απίθανο γκολ του Ματίας Γιόχανσον. Στο 63ο λεπτό του αγώνα ο Σουηδός πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και έκανε το 2-0.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΛ μείωσε με πέναλτι τότε, αλλά στο 90΄ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53′ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Κοέφ), Σαχίτι (46′ Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86′ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76′ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54′ Βέργος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.