ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν οι Χουάνκαρ – Αϊτόρ στο επίσημο ντεμπούτο τους;

Χουάνκαρ και Αϊτόρ έκαναν χθες το επίσημο ντεμπούτο τους με την πράσινη φανέλα και το Panathinaikos24.gr σας παραθέτει τι έκαναν οι... δύο στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ.

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός: Τι έκαναν οι Χουάνκαρ - Αϊτόρ στο επίσημο ντεμπούτο τους;

Ο Παναθηναϊκός, όπως σας αναφέραμε πριν από λίγο, πραγματοποίησε άλλη μία κακή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πεταχτούν στα… σκουπίδια άλλοι δύο βαθμοί.

Στο χθεσινό παιχνίδι τόσο ο Χουάνκαρ όσο και ο Αϊτόρ πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα του τριφυλλιού.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ αγωνίστηκε για 75 λεπτά. Στην αρχή του αγώνα ήταν αρκετά… μαζεμένος, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του. Επιθετικά ήταν καλός, καθώς προσπάθησε να φέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, με τις σέντρες του αλλά τα… κατεβάσματα του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.218 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να “σπάσει” την άμυνα της ΑΕΛ από τα αριστερά. Με βάση την εικόνα της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι ήταν πρώτο παιχνίδι για τον Χουάνκαρ το συμπέρασμα είναι αρκετά θετικό. Σίγουρα δεν έβγαλε μάτια, αλλά η εμφάνιση του σε κάνει να πιστεύεις ότι στο μέλλον θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο. Επίσης, με το που έγινε αλλαγή άρχισαν τα προβλήματα στο αριστερό αμυντικό άκρο της άμυνας ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από εκεί ξεκίνησε η φάση του γκολ στο 87ο λεπτό του αγώνα.

Παράλληλα, ο Αϊτόρ ήταν κάπως βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο όσες φορές πήρε την μπάλα κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα στο γκολ του 26ου λεπτού έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς αυτός κάνει την ασίστ πάρε – βάλε στον Μακέντα. Ταυτόχρονα, στο 46ο λεπτό του αγώνα μάλιστα έκανε τη σέντρα στο… κεφάλι του Ιταλού φορ, αλλά αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα, όπως και της υπόλοιπης ομάδας. Έπαιξε για 88 λεπτά και η αλήθεια είναι ότι είχε κάποιες καλές στιγμές. Στιγμές όμως και όχι συνέχεια. Δεν είχε δηλαδή διάρκεια στο παιχνίδι του.

Με λίγα λόγια οι δύο… νέοι δεν έβγαλαν μάτια, αλλά σίγουρα σε σχέση με τους υπόλοιπους ξεχώρισαν λιγο παραπάνω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.