ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβληματισμός με Σάντσες, αλλά θέλει τον χρόνο του

Η εμφάνιση του Φακούντο Σάντσες στη Λάρισα ήταν πολύ κακή, γεγονός που έχει φέρει έναν προβληματισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Προβληματισμός με Σάντσες, αλλά θέλει τον χρόνο του | panathinaikos24.gr

Η εμφάνιση του Φακούντο Σάντσες στη Λάρισα ήταν πολύ κακή, γεγονός που έχει φέρει έναν προβληματισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου
Η διπλή μετάδοση του τελικού Κυπέλλου 4.991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αργεντινός, μαζί με τον Αντονίτο, θα έχουν τη δεξιά αμυντική πλευρά της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε δυο επίσημα παιχνίδια, έχοντας από μέτρια έως κακή απόδοση, ιδιαίτερα στο ματς της Θεσσαλίας, όπου κάνει ένα μεγάλο λάθος σε γύρισμά του στον Διούδη, ενώ εμπλέκεται και στη φάση του γκολ των γηπεδούχων.

Πάντως, πέρα από τον προβληματισμό, άπαντες κατανοούν ότι είναι νωρίς και ο Αργεντινός θέλει χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται εκτός Ευρώπης, κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις διάστημα προσαρμογής, ενώ μέχρι να παίξει με το τριφύλλι είχε να αγωνιστεί σχεδόν 7 μήνες στην πατρίδα του λόγω lockdown.

Αναμφισβήτητα, το πρόβλημα του τριφυλλιού τώρα δεν είναι ο Σάντσες. Τουλάχιστον, όχι το κυρίαρχο. Γι αυτό και στην ομάδα δίνουν χρόνο στον παίκτη για να προσαρμοστεί στις νέες γι αυτόν συνθήκες.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close