ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοσκόπηση: Ενόχληση για το χαοτικό debate Τραμπ και Μπάιντεν – Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις

Το 69% των ερωτηθέντων είπε ότι αισθάνθηκε «ενοχλημένο» από τον τόνο της τηλεμαχίας, και μόλις το 17% είπε πως αισθάνθηκε καλύτερα «πληροφορημένο» αφού παρακολούθησε την εκπομπή αυτή.

Δημοσκόπηση: Ενόχληση για το χαοτικό debate Τραμπ και Μπάιντεν – Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις

Δημοσκόπηση-στιγμιότυπο που διενεργήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS κατέδειξε ότι οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές αισθάνθηκαν ενοχλημένοι από τον εξαιρετικά τεταμένο και εξαιρετικά «αρνητικό» τόνο του πρώτου ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ, με μόλις το 17% των ερωτηθέντων να λέει πως αποκόμισε θετική αίσθηση από τη συζήτηση.

Σύμφωνα με αυτή τη στιγμιαία δημοσκόπηση, το 48% των τηλεθεατών κρίνει ότι νικητής αυτής της πρώτης αναμέτρησης ήταν ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, ενώ το 41% θεώρησε αντιθέτως πως κέρδισε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Το υπόλοιπο 11% θεώρησε ότι δεν κέρδισε καθαρά κανείς.

Το 69% των ερωτηθέντων είπε ότι αισθάνθηκε «ενοχλημένο» από τον τόνο της τηλεμαχίας, και μόλις το 17% είπε πως αισθάνθηκε καλύτερα «πληροφορημένο» αφού παρακολούθησε την εκπομπή αυτή. Περίπου το 20% είπε πως αισθάνθηκε απαισιοδοξία, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.190 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οικονομικοί αναλυτές σχολίαζαν λίγη ώρα νωρίτερα πως θεωρούν πως η έκβαση της αναμέτρησης ήταν μοιρασμένη και ότι υπάρχει πολλή «αβεβαιότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...