Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει Χίμκι και ανέλυσε τους στόχους της ομάδας.

«Eίχαμε δύο ατυχίες στη σημερινή προπόνηση που θα στερήσουν την συμμετοχή δύο σημαντικών παικτών για μας. Είναι ατυχίες που θα αντιμετωπίσουν πολλοί προπονητές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις και μέσα από διαφορετικά σχήματα να αναπροσαρμόσουμε την τακτική μας και την φιλοσοφία μας. Θα προσπαθήσουμε με διαφορετικό τρόπο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μείνουμε μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι» είπε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Σαντ-Ρος, Τζάκσον, Ουάιτ και συνέχισε:

«Η Χίμκι είναι μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο από το ‘ένα’ έως το ‘πέντε’. Διαθέτει παιδιά που μπορούν να σκοράρουν, μπορούν να απειλήσουν και μέσα και έξω. Όμως και η Χίμκι είχε προβλήματα τραυματισμών και μέχρι στιγμής έχουμε δει μια εικόνα χωρίς τον Σβεντ ο οποίος πιθανότατα θα είναι μέσα στο παιχνίδι και θα είναι μια διαφορετική Χίμκι στην προσέγγιση του παιχνιδιού μέχρι τώρα. Κινητήριος μοχλός της θα παραμείνει ο Σβεντ παρά το γεγονός ότι δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι μέχρι στιγμής. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε και ιδιαίτερα απέναντι σε μια επιθετικογενής ομάδα όπως είναι η Χίμκι, να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και μέσα από την καλή άμυνα να χτυπήσουμε επιθετικά εκεί που έχουμε προσαρμόσει και έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS