ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Αγιούμπ, συμπτώματα λοίμωξης ο Αντονίτο

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη.

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Αγιούμπ, συμπτώματα λοίμωξης ο Αντονίτο

Οι πράσινοι μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψα στις προπονήσεις, αλλά ο Ντάνι Πογιάτος είδε αρκετά προβλήματα για την ομάδα του.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Βιγιαφάνιες, ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος, Αντονίτο. Ο Αγιούμπ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Ο Αντονίτο εμφάνισε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου (έχει ήδη δύο αρνητικά τεστ COVID-19) μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με πάσες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.