ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει ενόψει Άρη μετά τις… αναποδιές

Τα πλάνα του Ντάνι Πογιάτος για την αναμέτρηση με τον Άρη, τα οποία άλλαξαν λόγω των τελευταίων προβλημάτων.

Ο Παναθηναϊκός καλείται την Κυριακή να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία τη νίκη, με τον Ντάνι Πογιάτος ειδικά να είναι με την… πλάτη στον τοίχο. Τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα για τον Ισπανό.

Ο Πογιάτος λοιπόν καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Άρη, τα οποία φυσικά άλλαξαν εξαιτίας των χθεσινών προβλημάτων. Αρχικά, μετά τη θλάση που υπέστη ο Αγιούμπ μένει εκτός, όπως φυσικά και ο Αντονίτο (λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού), ο οποίος ήταν πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός.

Έτσι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Πογιάτος θα ρίξει κάποιον εκ των Σερπέζη – Αλεξανδρόπουλο στα χαφ ενώ στο δεξί αμυντικό άκρο αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι ο Φακούντο Σάντσες.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Διούδης, στην άμυνα θα είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες ενώ στα χαφ θα παίξουν πιθανότατα οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης και ένας εκ των Σερπέζη – Αλεξανδρόπουλο. Στην επίθεση δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις, με τους Αϊτόρ – Καρλίτος και Μακέντα να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Exit mobile version