ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με πολλά προβλήματα κόντρα στην Χίμκι

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Χίμκι (20:00, NS2, LIVE: Panathinaikos24.gr) στην πρεμιέρα της Euroleague, έχοντας βέβαια πολλά προβλήματα.

Με πολλά προβλήματα κόντρα στην Χίμκι

Ο Παναθηναϊκός έχει μια δύσκολη αποστολή σήμερα κόντρα στη Χίμκι εκτός έδρας. Τα προβλήματα που έχει είναι σοβαρά, καθώς πηγαίνει στη ρωσική πρωτεύουσα χωρίς κλασσικό γκαρντ.

Μάλιστα, η πράσινη αποστολή ταλαιπωρήθηκε αρκετά για να φτάσει στη Μόσχα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί προπόνηση για την ομάδα. Οι έλεγχοι, λόγω και του Covid 19 ήταν πάρα πολύ αυστηροί και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Τέλος το τριφύλλι πήγε στη Μόσχα χωρίς τους Χάουαρντ Σαντ Ρος, Πιερ Τζάκσον και Άαρον Ουάιτ, με τον Βόβορα να πρέπει να καλύψει το κενό στη θέση του πλέι μέικερ με λύσεις εκ των έσω, προκειμένου να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.