ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Μποχωρίδης: Έδειξε γιατί τον εμπιστεύτηκαν ξανά

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση χθες και έδειξε σε όλους το γιατί ο Παναθηναϊκός τον εμπιστεύτηκε και πάλι. Ανάλυση του Panathinaikos24.gr .

Μποχωρίδης: Έδειξε γιατί τον εμπιστεύτηκαν ξανά

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν πραγματικά συγκλονιστικός στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Χίμκι στη Ρωσία με 76-78. Ο Έλληνας γκαρντ από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό που αγωνίστηκε έδωσε και την ψυχή του. Πήρε δύσκολες αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα ενώ με προσωπικές ενέργειες ξεμπλόκαρε ουκ ολίγες φορές το τριφύλλι επιθετικά.

Το παιχνίδι του από την άλλη ήταν ιδιαίτερα ώριμο. Αμυντικά απροσπέλαστος ενώ επιθετικά ήταν μαγικός. Ο απόλυτος ενορχηστρωτής της πράσινης επίθεσης και ένας από τους βασικούς λόγους που το τριφύλλι έφυγε με το διπλό από την Ρωσία. Μπορεί τα στατιστικά του να μην καθηλώνουν, καθώς σε 32 λεπτά είχε 10 πόντους με 2/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3/3 βολές. Συνολικά μάζεψε 5 ριμπάουντ, εκ των οποίων τα 4 ήταν επιθετικά και μόλις το ένα αμυντικό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανανέωσε τουλάχιστον 4 φορές την πράσινη επίθεση.

Η δουλειά που έκανε ήταν πιο αθόρυβη, αλλά πραγματικά ήταν κομβική για τη νίκη του τριφυλλιού. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε στα 26 του στον Παναθηναϊκό πιο ώριμος από ποτέ και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, στο οποίο πήρε παραπάνω χρόνο συμμετοχής. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού γι΄ αυτόν τον λόγο τον εμπιστεύτηκαν, γιατί είδαν στον πρόσωπο του έναν παίκτη που μπορεί να βγει στα δύσκολα μπροστά. Χθες λοιπόν αυτό έκανε και μάλιστα το έκανε πολύ καλά. Το χθεσινό ματς ήταν ένα μόνο δείγμα, ήταν μια πρώτη επιβεβαίωση ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι άλλος σε σχέση με αυτόν τον παίκτη που έφυγε από το ΟΑΚΑ. Είναι ο Λευτέρης που περίμεναν να δουν κάποιοι όταν πρωτοήρθε στον Παναθηναϊκό. Είναι ο Λευτέρης που ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε και έχει από κοντά.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.824 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή βέβαια είναι μονάχα μία εμφάνιση και έχει πολλά ακόμα να πετύχει. Όπως και να έχει όμως είναι μια πρώτη επιβράβευση για τον κόπο του, μια πρώτη επιβράβευση για τον… ιδρώτα που έχει χύσει όλα αυτά τα χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι η καριέρα του έχει περάσει από χίλια κύματα. Τα έχει βάλει όλους με όλα και ο λόγος είναι ένας και βασικός. Ο Μποχωρίδης έχει βάλει στόχο της ζωής του να φτάσει ψηλά και γι΄ αυτό παλεύει. Είναι πλέον σε μιά πολύ καλή ηλικία και είναι στο χέρι του να αποδείξει ότι σωστά τον επέλεξαν οι πράσινοι ιθύνοντες. Η χθεσινή εμφάνιση ήταν ένα πρώτο… πετυχημένο τεστ. Μένει όλα αυτά όμως να έχουν μια συνέχεια, για να αποδείξει ότι ήρθε για να αποτελέσει μια λύση που θα κάνει τη διαφορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.