ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ραγδαίες εξελίξεις: Στο νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα μεταφέρεται ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σήμερα διαγνώσθηκε θετικός στον κοροναϊό

Ραγδαίες εξελίξεις: Στο νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα μεταφέρεται ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σήμερα διαγνώσθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ νωρίτερα σήμερα ανέβασε πυρετό, ενώ έχει ήπια συμπτώματα.

Όπως αναφέρει το NBC Νews, πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο και πως θα εργαστεί για λίγες μέρες από το νοσοκομείο.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι θα υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία με πολυκλωνικά αντισώματα για την Covid-19 έχει υποβληθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος παραμένει κουρασμένος αλλά έχει υψηλό ηθικό», ανέφερε ο Σον Κόνλεϊ, ο γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

Πρόσθεσε ότι του χορήγησε μια δόση από το πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και το οποίο έχει δώσει ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε μικρό αριθμό ασθενών.

Μάλιστα, όπως έλεγαν οι γιατροί, ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα εξεταζόταν και στη συνέχεα θα γινόντουσαν συστάσεις για «τα επόμενα στάδια». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μελάνια Τραμπ έχει «ελαφρύ βήχα και πονοκέφαλο».

Ο γιατρός δεν διευκρίνισε πιο συγκεκριμένα τα συμπτώματα του Αμερικανού προέδρου, πέραν της κόπωσης. Εκτός από το φάρμακο αυτό ο Τραμπ λαμβάνει επίσης ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και ασπιρίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το CNNi, o Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε πυρετό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.