ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ένα… διπλό που θα αποτελέσει οδηγό

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από τη Χίμκι και έδειξε σε όλους ότι πάντα θα αποτελεί μετρήσιμη δύναμη.

Παναθηναϊκός: Ένα... διπλό που θα αποτελέσει οδηγό

Οι πολλές απουσίες αλλά και οι διαφοροποιήσεις που έγιναν φέτος στο πράσινο ρόστερ έκαναν πολλούς να… λένε ότι το τριφύλλι δεν θα καταφέρει καν να είναι ανταγωνιστικό κόντρα στην Χίμκι.

<Η απάντηση της ομάδας του Γιώργου Βόβορα ήταν… υπερηχητική και έκανε όλη την Ευρώπη να καταλάβει ότι ο Παναθηναϊκός είναι γεννημένος να πρωταγωνιστεί, ανεξάρτητα με το πόσες απουσίες έχει. Οι πράσινοι πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση χθες, που συνδυάστηκε με ένα διπλό σε μια έδρα, που μόνο εύκολη δεν είναι.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα ήταν συγκλονιστικοί. Συγκέντρωση και πάθος ήταν δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που βοήθησαν τα μέγιστα. Με τη συγκέντρωση κατάφεραν να μην χάσουν ούτε στιγμή το… παιχνίδι, ακόμα και όταν η Χίμκι έδειξε έτοιμη να χτίσει μια διαφορά, που θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του αγώνα. Ταυτόχρονα, με το πάθος τους οι πράσινοι έβαλαν ορισμένα παλικαρίσια καλάθια, τα οποία έκοψαν τις ορέξεις των γηπεδούχων. Αυτά τα δύο σε συνδυασμό με τη… σκυλίσια άμυνα όλων έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Έλληνες “κουβάλησαν” την ομάδα και έδειξαν για ποιο λόγο ο Γιώργος Βόβορας πιστεύει σε αυτούς. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο ηγέτης της ομάδας και στα δύσκολα βγήκε μπροστά μαζί φυσικά με τους Ντίνο Μήτογλου και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Σε μια βραδιά που το βαρύ όπλο της ομάδας, Νεμάνια Νέντοβιτς, δεν ήταν και τόσο καλό, με την έννοια ότι δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που είχε συνηθίσει να πιάνει στα προηγούμενα ματς.

Θα πει κανείς ότι και η Χίμκι είχε απουσίες, αλλά αυτές του Παναθηναϊκού ήταν νευραλγικές. Σίγουρα είναι μόνο ένα ματς και δεν χρειάζονται θριαμβολογίες, καθώς όπως είπε ο Τάκης Τριαντόπουλος, η χρόνια θα είναι δύσκολη.

Αυτό όμως που πρέπει όλοι να κάνουν είναι να κρατήσουν την εμφάνιση αυτή ως οδηγό. Οδηγό για τους επόμενους αγώνες, που μόνο εύκολοι δεν θα είναι. Βέβαια, με τέτοιο πάθος και τέτοια συγκέντρωση στο παιχνίδι οι πράσινοι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια κάθε αντίπαλο. Σίγουρα το μπάτζετ έχει πέσει, με τον Παναθηναϊκό να έχει αποκτήσει ορισμένους παίκτες – στοιχήματα. Στοιχήματα όμως με το μικρότερο δυνατό ρίσκο, γιατί παίκτες όπως ο Νέντοβιτς ( αν είναι καλά φυσικά) μπορούν να αλλάξουν άρδην την ροή ενός παιχνιδιού.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Παναθηναϊκός “φώναξε” δυνατά χθες ότι φέτος δεν θα… πέσει με τα χέρια κάτω, αλλά ότι θα δίνει τα πάντα σε κάθε ματς και όπου βγει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.