ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ PANATHINAIKOS24.GR

Παπαπέτρου: Ο αρχηγός μίλησε και η Ευρώπη σώπασε!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο πρώτο ματς της σεζόν στην Ευρωλίγκα οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια σημαντική νίκη στη Ρωσία. Η ηγετική εμφάνιση και το... ξέσπασμα του αρχηγού του τριφυλλιού.

Παπαπέτρου: Ο αρχηγός μίλησε και η Ευρώπη σώπασε!

Ένας Παπαπέτρου να τον… πιεις στο ποτήρι. Ο Ιωάννης χθες έδειξε ότι έχει καταλάβει για τα καλά τον ρόλο και μάλιστα φαίνεται να δείχνει έτοιμος να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί να τα καταφέρει. Το χθεσινό δείγμα ήταν κάτι παραπάνω από θετικό. Σε ένα ματς, που όλοι θεωρούσαν χαμένο, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο το πάλεψε, αλλά βγήκε και νικητής.

Μπροστάρης σε όλη αυτή την προσπάθεια, δεν ήταν άλλος από τον αρχηγό του τριφυλλιού, τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα είτε ήταν εντός είτε ήταν εκτός παρκέ εμψύχωνε τους συμπαίκτες του δίνοντας τους να καταλάβουν ότι η νίκη είναι αυτοσκοπός. Δίνοντας τους να καταλάβουν ότι η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και οποίος την… υποτιμάει το πληρώνει.

Όλοι μιλούσαν για μια εύκολη επικράτηση της Χίμκι αλλά ο Παπαπέτρου και οι υπόλοιποι πράσινοι τους έκανε να σωπάσουν. Βγήκε μπροστά στα κρίσιμα, όταν η μπάλα έκαιγε. Ουσιαστικά με το καλάθι και φάουλ 1:55 πριν το τέλος έκοψε τον… βήχα των γηπεδούχων και… ξέσπασε. Ξέσπασε γιατί ο Παπαπέτρου είναι γεννημένος νικητής και δεν δέχεται να υποτιμούν ούτε τον ίδιο ούτε την ομάδα του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εμφάνιση του ήταν η καλύτερη απάντηση προς όλους όσους αναροτιόντουσαν τον λόγο που επιλέχθηκε να είναι μπροστάρης σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Τα στατιστικά του εκπληκτικά. Σε 33 περίπου λεπτά πέτυχε 16 πόντους (6/8 δίποντα και 4/5 βολές) ενώ κατέβασε και 8 ριμπάουντ.

Αν καθίσει και δει κανείς τα καλάθια που πέτυχε ήταν όλα ένα προς ένα. Απέναντι σε όλη την άμυνα της Χίμκι, έβγαλε όλο του το πάθος και δεν φοβήθηκε να πάρει πάνω αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Η χθεσινή εμφάνιση είναι ένα μόνο δείγμα και φυσικά κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει τι θα γίνει στο υπόλοιπο της σεζόν. Το σίγουρο είναι όμως ότι με την εμφάνιση του, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη του τριφυλλιού, “φώναξε” δυνατά σε όλη την Ευρώπη ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα ένας μετρήσιμος αντίπαλος, ανεξαρτήτου προβλημάτων και ρόστερ.

Με λίγα λόγια με την εμφάνιση αυτή έκανε όλους να σωπάσουν και να κάνουν άλλη φορά δεύτερες σκέψεις όταν θα σκέφτονται να υποτιμήσουν το τριφύλλι. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά το ταξίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον αρχηγό του!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.