ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Καρβούνης χάρισε τον βαθμό στον Παναθηναϊκό με 2 γκολ στο τέλος!

Η Κ-19 του Παναθηναϊκού βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, με τον Παύλο Καρβούνη να πετυχαίνει 2 γκολ σε 2 λεπτά στο τέλος και να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα του, στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο (2-2).

Τρομερός Καρβούνης χάρισε τον βαθμό στον Παναθηναϊκό με 2 γκολ στο τέλος!

Ο Παναθηναϊκός παρότι ήταν καλύτερος από τον Άρη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με 2 γκολ του Καρβούνη στο 86΄ και 87΄.

Στα πρώτα λεπτά το αγώνα ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος, με τον Παναθηναϊκό να χάνει 4 μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Αφού λοιπόν δεν σκόραρε ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε. Συγκεκριμένα, ο Μπακούτσης έκανε το κόρνερ και ο Σπαρτιάτης σκόραρε με κεφαλιά στο 31ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Φραντζέσκου μπήκαν φουριόζοι, αλλά είδαν τον Άρη στο 53ο λεπτό να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα, με τον Σπαρτιάτη και πάλι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι πίεζε, αλλά δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, μέχρι το 86ο λεπτό. Στο σημείο εκείνο μίλησε ο Καρβούνης που με δύο γκολ σε δύο λεπτά (86΄, 87΄) χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Λαζαρίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Ηλιάδης (78′ Φρόκου), Καρβούνης, Αθανασακόπουλος, Μπιλάλ (63′ Δημοσθενιάδης), Κρυπαράκος (71′ Τόρρα), Τζαβίδας

Άρης: Μακρής, Κατσουλίδης, Τσαγκαλίδης, Βασιλόπουλος, Κιουρτσίδης, Κριμιτζάς, Πάγκος, Μπακούτσης, Μαρμαρίδης, Σάιμπερτ (66′ Τσαπακίδης), Σπαρτιάτης (70′ Τερμετζόγλου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.