ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φιλική ήττα

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού έδωσε σήμερα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ και γνώρισε την ήττα με 73-63.

Φιλική ήττα

Οι «πράσινες» είχαν σχετικά καλή εικόνα στις δύο πρώτες περιόδους όπου είχαν το προβάδισμα με 19-22 και 29-35 αντίστοιχα, Ωστόσο έκαναν μια κακή τρίτη περίοδο που δέχτηκαν συνολικά 27 πόντους με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ με 58-52.

Στην τέταρτη περίοδο οι «πράσινες» δεν έβρισκαν εύκολα τον δρόμο προς το αντίστοιχο καλάθι και το τελικό σκορ ήταν 73-63.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 19-22,29-35,58-52,73-63

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουλη, Πανούση 22(4),Σαρηγιαννίδου 12,Ντάλα, Κατσαμούρη 5,Κούπερ 15(3), Βιντσιλαίου Α. 17, Βεντρέλ 2, Χρήστου, Τσίλη

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη) Χελιώτη 3, Μούλη 2,Λύμουρα 16(3),Ριντ 14,Καλαμπάκου 5, Κωτούλα, Σκουμπάκη 2,Διέλα 5, Χιούστον 8, Ζιάκα, Παναγιωτοπούλου, Μόργκαν 8(1)

Οι «πράσινες θα έχουν την ευκαιρία για άτυπη ρεβάνς στο φιλικό της Κυριακής που θα γίνει στα Ιωάννινα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο στις 3μ.μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.