ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έδειξε χαρακτήρα

Εκτός έδρας φιλική νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε της ηπειρωτικής ομάδας με 65-71.

Έδειξε χαρακτήρα

Οι «πράσινες» της Ελένης Καπογιάννη παρουσιάστηκαν καλύτερες στο σημερινό επίσημο φιλικό ματς από το χτεσινό προνητικό φιλικό τεστ και πήραν άτυπη ρεβάνς.

Το «τριφύλλι» είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού με εξαίρεση την τρίτη περίοδο. Ο Παναθηναϊκός είχε σε καλή μέρα τη Χιούστον που σημείωσε 31 πόντους ενώ την ακολούθησε η Ριντ στο σκοράρισμα με 20 πόντους.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα 10-22, 29-37, 56-53, 65-71

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.863 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΣ Γιάννινα : Πανούση 6(1), Σαρηγιαννίδου 8(2), Ντάλα 8(2), Κατσαμούρη 4, Kούπερ 16(2), Βιντσιλαίου 19(1), Βέντρελ4(1), Χρηστάκη

Παναθηναϊκός : Ριντ 20, Χελιώτη 2, Μούλη 6, Λύμουρα 2, Καλαμπάκου 5(1), Κωτούλα 3(1), Δίελα 2, Χιούστον 31.

H Μόργκαν δεν αγωνίστηκε γιατί στο χθεσινό φιλικό τραυμματίστηκε και αύριο θα πάει στο Υγεία για εξετάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.